Vraag & Aanbod - Mijn Kromsnavels

Mijn Kromsnavels
...Geachte bezoeker, i.v.m. de gevolgen van een hersenbloeding, kunnen wij helaas niet meer uw Agaporniden opvangen. Wij hopen op uw begrip...........
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Er zijn regelmatig (als de natuur het wil) broedresultaten bij de kromsnavels die ik bezit, dus mocht u op zoek zijn naar een (jonge) vogel, neem dan contact met me op via het contactformulier.
Omdat er gekweekt wordt met de diverse soorten die ik bezit, en deze voornamelijk bestemd zijn voor tentoonstellingen, is dit aanbod beperkt, maar informeren kan natuurlijk altijd. Ook zijn er uiteraard vele andere kwekers die hun vogels te koop aanbieden of ergens naar op zoek zijn. Voor een overzicht van de laatst geplaatste vogeladvertenties, kunt u een bezoekje brengen aan de site Http://www.vogelmarkt.net welke een onderdeel is van de NBvV.

 
 

Zoekt u echter vogels die met de hand zijn groot gebracht (handopfok), dan ben u hier op het verkeerde adres. Handopfok vogels hebben namelijk een grotere kans om voortijdig te overlijden, wat veel ergenis en verdriet met zich meebrengt. En daar zit u als echte vogelliefhebber waarschijnlijk niet op te wachten. Mocht er toch een vogel binnen 2 weken na aanschaf overlijden, dan kunt u na vertoning van de vaste voetring (mits u zich aan de instructies heeft gehouden), hier gratis een nieuw exemplaar komen ophalen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu