V.V.V. - Mijn Kromsnavels

Mijn Kromsnavels
...Geachte bezoeker, i.v.m. de gevolgen van een hersenbloeding, kunnen wij helaas niet meer uw Agaporniden opvangen. Wij hopen op uw begrip...........
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

U kunt bij ons ook terecht voor de opvang van uw vogel tijdens uw vakantie. (alle soorten/afmetingen)
Voor een kleine vergoeding van €1,25  tot €5,00 (afhankelijk van soort/afmetingen) per dag kunt u hier uw vogel(s) in hun eigen kooi achterlaten, waar ze de nodige verzorging zullen krijgen, gedurende uw welverdiende vakantie
Omdat uw vogel een bepaald merk/type voeding (bv pellets of speciale zaadmengeling)  gewend is is het aan te bevelen dat u van dit voer voldoende mee brengt voor de verblijfsperiode van uw vogel. Ook eventuele medicatie mag uiteraard niet vergeten worden.

U maakt bij voorkeur via email of Whatsapp omdat telefonisch voor mij soms lastig is ivm vermoeidheid of via de contactpagina elders op deze site een afspraak om te bepalen of dat er nog plaats is voor de opvang gedurende uw afwezigheid. Mocht dit het geval zijn dan ontvangt u per email een bevestiging/contract om misverstanden uit te sluiten. Na invulling kunt u dit retourneren voordat u de vogel(s) komt brengen, of op de dag dat u de vogel(s) komt brengen.

Doe dit tijdig om teleurstelling te voorkomen
.


Als u uw vogel(s) komt afgeven, wordt aan u gevraagd uw contactgegevens achter te laten, zodat wij u kunnen bereiken voor eventuele noodgevallen (b.v. dierenartsbezoek).
Wij zullen uw contactgegevens alleen gebruiken indien dit strikt noodzakelijk is.

Zo kunt u genieten van een rustige vakantie, terwijl uw vogel vertoeft in het
Vogel Vakantie Verblijf.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu