V.V.V. - Mijn Kromsnavels

Mijn Kromsnavels
...Geachte bezoeker, i.v.m. de aankomende koudere periode is het tussen 15 november en 1 maart niet mogelijk om vogels aan te bieden voor de vogelopvang. Alleen bij zeer uitzonderlijke gevallen, willen wij hier eventueel een uitzondering op maken. Wij hopen op uw begrip. Verder is deze website een tijdje off-line geweest omdat deze gehackt was, de schade is achteraf beperkt gebleven, maar eerder geplaatste berichten in het gastenboek zijn hierdoor helaas verdwenen. Om deze reden is het gastenboek helaas komen te vervallen..........
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

U kunt bij ons ook terecht voor de opvang van uw vogel tijdens uw vakantie. (alle soorten/afmetingen)
Voor een kleine vergoeding van €1,25  tot €4,00 (afhankelijk van soort/afmetingen) per dag kunt u hier uw vogel(s) in hun eigen kooi achterlaten, waar ze de nodige verzorging zullen krijgen, gedurende uw welverdiende vakantie
Omdat uw vogel een bepaald merk/type voeding (bv pellets of speciale zaadmengeling)  gewend is is het aan te bevelen dat u van dit voer voldoende mee brengt voor de verblijfsperiode van uw vogel. Ook eventuele medicatie mag uiteraard niet vergeten worden.

U maakt telefonisch (0162-423382 of 06-14663540) of via de contactpagina elders op deze site een afspraak om te bepalen of dat er nog plaats is voor de opvang gedurende uw afwezigheid.
Doe dit tijdig om teleurstelling te voorkomen.
Als u uw vogel(s) komt afgeven, wordt aan u gevraagd uw contactgegevens achter te laten, zodat wij u kunnen bereiken voor eventuele noodgevallen (b.v. dierenartsbezoek).
Wij zullen uw contactgegevens alleen gebruiken indien dit strikt noodzakelijk is.

Zo kunt u genieten van een rustige vakantie, terwijl uw vogel vertoeft in het
Vogel Vakantie Verblijf.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu